Klik!!!

Friday, July 27, 2012

SALAM RAMADAN :)

Rase mcm bertahun plk ak x update blog ni...bersawang2 da...haha...almaklumlah...da keje...nak kata b sgt tu x la...cme mls nk update blog sndr...tp ak suke blogwalking...bce cite org..hoho... so arini genap la seminggu kt berpuasa...SELAMAT BERPUASA ye kawan2...even ak wish 7 ari org da pose...hahahha...lantak la...dr nan hado kan...semoga puasa kali ini lebih baik dari sebelumnya. 

Aku x berkesempatan lagi nak berterawih, firstly kaki ak ade ketuat plus nanah...n still x ilang lg...n secondly, ak perasan yg puasa kali ini ak capek bangat, maybe byk pk kt opis...nk setelkn mslh org..ble balik umh rse mcm nk rest je..huhuhu..teruk btol ak ni...(ini semua alasan..hik3).. banyak benda yg jadi dalam idup ak selama ak x update blog kesayangan ak ni..ak da abes blaja bln 1 aritu..start keje bulan 2...n masuk bln ketiga kerja ak da jd permanent staff. bulan 5 ak konvo kt UiTM shah alam. n sepanjang ini jugak la da pg byk interbiu n exam SPA tp semua nye xde rezeki..keh3...xpelah, bg ak timba pengalaman kt tmpt skrg..lg pon ak suke kje opis yg skrg ni...kakak2 opis yg giler2..i loikeee! n berita yg paling gembira utk kami 1 famili ble kami menerima kedatangan org baru...welkem to newborn babies..y babies? sebab KEMBAR! hehehe Alhamdulillah...rezeki ramadan sbb baby lahir first ramadan... 





mana abg mane adek...HAAA...sila teka...keh3 eh2...ttbe nk tny pasal dejavu di kinabalu tu...ape jd eh? nmpk sgt ak dok dlm gua...x tgk tv..kui3..mule2 dlu ak mmg ikut cite tu..tp skrg x da...x berkesempatan...but 1 thing yg ak suke cite ni ialah dia play my feveret song...which is...BUTTERFLY...hahaha ak da ade lagu ni lama da..mse ak study dip lg...x sngke erma fatima pakai lagu ni utk drama terbaru dia..so mlm smlm ble ak bosan2...ak rakam suara sndr nyanyi lagu ni..hoho... ok...rse mcm da bebel byk plk...jmpe di laen entry...daaaa~ Assalamualaikum =)

No comments: