Klik!!!

Tuesday, December 18, 2012

Segmen Pencarian Blogger Baru



Assalamualaikum,



Sila klik banner di atas utk mereka yang kurang dari 1000 follower, then follow blog beliau...yeehaaaa~

Jumlah follower sekarang : 38 orang.

Thank you for your support...peace =)

14 comments:

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. rasanya dh follow sini dh.. :) coz bila tekan tuk follow, kena sign in.. :)

ainipin said...

ooo...tq sis =)

beloGIsam said...

salam kenal,, meluaskan legasi disini,, dont forgot to commnet my blog

j.e.h.a.n. said...

chayok..chayok..go ain, go ain =)
kak Jehan tag ain tau kat sini http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-sandra.html

Adriana said...

salam kenal.dr segmen sama #44

Farah Annur said...

balas kunjungan...done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow no. 46 dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Cik Lady :) said...

Saya datang komen dan follow blogger baru,
hehe salam kenal, selamat berblogging :)


Kalau berminat, jom join yang ni plak:
Follower Meningkat Pantas !

Nurul Najihah said...

salam perkenalan yaaa :)

dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Syaz Blackrose said...

Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
jemput datang ke blog saya

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

Oh jgn lupa follow saya juga yer..
bersama2lah kita ramaikan follower kita




p/s saya masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
http://aishakhirr.blogspot.com/

aisyah humaira' said...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

Soffiya said...

Salam , drop here :) do follow me , I will follow you back ;)http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html