Klik!!!

Thursday, January 10, 2013

ber ' SEOUL GARDEN '...yeah~



Assalamualaikum...


Cite ni da agak basi tp nk bgtw jgk...ahad ritu ak, akmal, pikok n od ber SEOUL GARDEN....ekekeke...naseb bkn ber GANGNAM...kalau ade...naye je...mau ktorg semua jd kuda tiruan plak...wakakaka...


Saje je mkn kt situ...nk bawak od bersiar2...wah! mcm ape je kn...tp mmg btol pon...sian od umh dia xde air...smpi arini pon ak dgr still xde air lg...stress dia... nk mndi pon ssh, pg2 da g sekolah mndi kt sne. Kalau ak.......T_T (sila sambung sendiri)


So nk hepikan ati od, kami ke OU, jln2...then mkn2...akmal pon ikut jgk...sporting je dia even x bpe sehat...adek angah la katakan...kuat melangok cam angah dia jgk...ekekeke...






Pikok n od, time ni br lps mkn...so amek gambar dlu...hik3...






Ni second time dok grill2...ni semua ak sorg je mkn....lg dua org tu jd penonton...od lg bes...amek mcm2...pastu x mkn...last2 bg kt org meja sebelah...hahaha...tkot kne denda la kununnye...tp,selalunye lps mkn tu ktorg tros kua je, x pnh plak diorg dok timbang2 bnde yg x abes tu...




Muka akmal yg x bape nk sehat, sian dia selsema terok..dah la camera ak ni bole nmpk segala aksesori kt muka...termasuk la hingus kt dlm lubang idung akmal...ekekeke....


Mkn2...jln2...g MPH, g POPULAR...mse g MPH ni, try gne KAD SISWA, wah...mmg berbaloi sbb 10% discount dpt utk semua jenis buku...da la ak membawa cikgu2 bershopping...mmg sakan diorg borong buku...


Last sekali masuk DAISO...Ade 2 DAISO dlm OU ni, yg lme dekat dgn COLD STORAGE, yg bru siap dekat level bawah AEON. Yg baru ni mmg bes sgt sbb mcm2 adooooooooooooooo....mmg jakun la tgk barang...n hasil dari tengok2 tu...terbeli la bnde alah ni...




 


 Measuring spoon yg tersgt la kiuttttttttttt....pink gitu...bagus jgk ak jmpe bnde ni...membuatkan ak lebih berkobar2 utk membaking...hik3...Ok Tata!

No comments: