Klik!!!

Friday, January 25, 2013

REVIEW PRODUCT : Clinelle - Happy skin, happy face


 Assalamualaikum,


Salam Maulidur Rasul. Marilah kt banyakkn selawat keatas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w. Semoga kt memperoleh syafaat Nya di Akhirat kelak....In Sha Allah.


So smlm ak dok umh je...tp pg tu teman mak kjp beli barang kt NSK. Mak ai...NSK padat, mampat mcm tin sardin. Adeh...parking jgn ckp...berebut2...even padat mcm tu, dpt jgk ak parking. YIHAAA!


Ok, abes cite smlm, kali ni ak nak review product yg ak pakai selama setahun setengah (estimate je, x bape nk ingt). Ak start pakai Clinelle bile muka ak byk jerawat and b4 tu ak pki tia amelia. Nmpknye jodoh ak dgn tia x pnjg, muke ak bertambah teruk and nampak x bpe sehat. Ak ingt lg, time tu ak masuk watson, promoter tu tegur muke ak yg kusam lg penuh berjerawat(mcm iklan tb tu kn..ekekeke). Mase tu nk marah pon ade sbb dia mcm ngata aku plak, taw la muke ak terok, tp naseb bek dia ade hulur trial pack, suh ak cube...kalau ok bole ble yg besar pnyerrrrrrrrr..


Cube pny cube...serius ak ckp...mmg BERKESAN! pakai toner dia je jerawat ak kecut mecut...hahahaha...lega btol. 4 ari lps tu tros ak bli yg besar pny...sbb taw muke ak okay pki Clinelle ni. Ak tros amek set ni





3 Benda ni dpt menyelesaikan masalah muke aku...ekekeke...mmg terbaek!




X lame lps tu, ak bli bedak compact dia pulak, bedak compact dia ok, cme ble apply kt muke je.. ak x tahan bau bedak ni... last2 ak bg kt kima...rumet ak..





Pastu ak bli scrub dia plak, harge Clinelle ni bole tahan jgk...so kalau ade sales mmg ak borong. 


Skrg ni da stop pakai and just habeskan mne yg x abes lg. Npe ak stop? Bkn sbb saje2 okay...sbb lps kne ciken pox ni, ak tkr pki product len plak....nk taw product ape...next entry ak cite k?

4 comments:

NidaZin said...

leh try ni... tp muka xde jerawat sgt... leh ke..?

ainipin said...

hye nidazin! mmg bole try sgt2...highly recommended...hihi..sbb no professional skinalist...so mmg bagus even krg jerawat

ainipin said...

silap...sbb gne professional...typo error...hihi

nur aleeya said...

dlu mase akak pakai moiturizer jd oily tak?
akak pakai yg moiture glow ke?
sy pakai ,jd oily.
so x pakai moisturizer clinelle
tp yg laen sume ok.