Klik!!!

Thursday, February 07, 2013

SKMM LANJUT TEMPOH UNTUK PENEBUSAN REBAT HANDPHONE

Cyberjaya: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) melanjutkan tempoh penebusan rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia (PKB) dari sebulan kepada tiga bulan, bermula semalam.

Pengerusi SKMM, Datuk Mohamed Sharil Tarmizi, berkata berikutan itu mereka yang mendaftar dan menerima pengesahan pada awal Januari lalu, tidak perlu mendaftar semula kerana tempoh berkenana dilanjutkan.
“Kami kini dalam proses menghantar emel kepada semua yang mendaftar bagi memaklumkan perkembangan terbaru ini,” katanya dalam kenyataan kepada BH, semalam.

Kami kini dalam proses menghantar emel kepada semua yang mendaftar bagi memaklumkan perkembangan terbaru ini," Datuk Mohamed Sharil Tarmizi, Pengerusi SKMM

Beliau menambah, syarikat telekomunikasi dan wakil penjual yang dilantik juga sudah dimaklumkan mengenai lanjutan tempoh itu.

Sejak dilancarkan 1 Januari lalu, Skim Pakej Komunikasi Belia menerima pendaftaran lebih 440,000 belia berusia 21 hingga 30 tahun, dengan hampir 60,000 daripadanya membeli telefon pintar baru daripada lebih 4,500 wakil penjual seluruh negara yang menawarkan 70 model telefon pintar.

(SUMBER BERITA HARIAN)

P/S : ok...bole extend dlu...pk puluh2 kali nk bli nset ape...hik3...

2 comments:

j.e.h.a.n. said...

yes..yes..ain ckp tadi
ok, sempat nak mengumpul nak beli model apa

ainipin said...

hik3...ipong jommmmmm