Klik!!!

Sunday, April 21, 2013

SIMPLY SITI....SAPE PENAH TRY? :D



Hye semua! Assalamualaikum! Happy weekend....tp esok nak keje da...huk3...


Smlm setel da sesi facial aku...disebabkan lme x buat facial...teruk jgk muka aku dibelasah smlm...abes merah2 sbb nk kuarkn blackhead. Yelah, da lme x buatkn...blackhead pon degil nak kua...mmg kne picit kuat2..sakit wooo...leleh2 air mata aku...sob3...


Facial ni aku bli deals kt Living Social, my feveret website taw. Dlu g legoland pon bli kt sini. Abes je wat facial, Skin Affairs bagi trial kit Cosmocell, product from Switzerland.




Comel2 je mereka ni...aku rase 3 kali pakai abes kot...ekekekeke...


B4 blek umh...singgah jap Selayang Mall, g Watson sbb nak cri blusher feveret...ttbe dtg sales girl tny aku berminat tak dgn product Simply Siti, disebabkan ak rushing, so aku  just cakap, "meh la sy try toner dia, lgpon nmpk mcm ok jew". Amek and tros bayar. Untung ko kak, dpt customer cm aku...x byk karenah...hahaha..






Ice toner tuuuu...nnt kt tgk...ber"ice" tak nnt muke i...hik3...


Ni aku baru pas masak...Masak simple2 je...sayur bayam goreng, grill ikan, n nasi putih....simple kan? hehehe






Okay, itu je cite utk entry kali ini...Selamat beristirehat..Tata

Friday, April 19, 2013

Partner T_T



Assalamualaikum semua...salam jumaat yg penuh barakah...


Now da kt office, n ttbe sakit perut plak...huk3...



Semalam da dpt kad jemputan dari rean, classmate mase degree dlu, BACC 6C. Nak kawen da kawan aku sorg ni...dlu tgk cam tak matang je...ekekeke...jgn marah rean...gurau je..





Hoho...sila telengkan kepala anda semua...sbb lpe nk rotate..wakakakaka


Kalau korg nampak...rean menjemput aku dgn partner...WHOAAA!!!!  Then...


Who want's to be my partner? ekekekeke


Kalau ade sape2 yg sudi...boleh la offer diri...hahahaha...gurau je..


p/s : tak sabar nak g wat facial esok...nyah segala kekotoran kt muka ni..

Tuesday, April 09, 2013

Saturday, April 06, 2013

HYE!




Last week activities! as usual...MOVIE MARATHON. Dis time aku malas nk review movie yg aku tengok. Just nk komen 

GI JOE : RETALIATION - Superb!

SEMBUNYI : AMUKAN AZAZIL : Nyesal tak sudah!






Pastu g Harvey Norman! window shopping cam bese. Saje amek pic kat katil yg ade rege tu...mule2 nk duduk katil yg harga RM 49,999.00, tp x jadilah, karang ttbe ade kecelakaan berlaku, naya je aku nk kena ganti.



Senyum lebar u'olllsss...verangan nak katil cm gitu...itu baru harga bed frame..HAHAHAHAHAAAMMMPEEEHH TOL.