Klik!!!

Wednesday, May 01, 2013

1st May #labor day#PWTC#book fair




 Assalamualaikum semua..


Selamat hari Pekerja kepada mereka yang bekerja, tak kesah la kje gomen ke, private ke...mahu pon yg bekerja sendiri...Happy Labor Day! whoot...whoot :D


So activity arini ialah....Misi Mencari Buku!


Ape lg...ke PWTC la kami ( kami merujuk kepada : Cik ain, Pikok and my sister, mira)


Ya ampunnnn...gerak pkol 9.30 mcm tu...nk smpi PWTC yg sepatutnye setengah jam boleh sampai...pkol 11 baru sampai sane...jemmmm yg amat....



Setel menempuh jalan jem...nk cri parking plak...nk parking dlm PWTC...mmg x dapek la...full! kne la cri parking yg dkt2 area situ...naseb ado...RM 3 per entry... mane2 yg sesuke ati parking sepah2 kete tu...mmg dapat surat cinta la dgn DBKL...huk3


Ble masuk je PWTC...ha kauuuu...padat mcm tin sardinnnnnnn...semampat2 manusia dlm tu...Help me...CPR please...ekekeke...naseb ler cik ain tggi org nye...dapek la menghirup udara yg x bp nak segar, sbb udara da dicemari dgn bau ketiak org ramai...upsss! hik3


Tak dpt nak jalan, nak tawaf byk kali book fair ni sbb mmg tak bole nak jalan...takde ruang kot...adeh la...next time kena buat jalan sehala...so takde la bertembung dengan orang yg nak masuk..nak keluar...poning2.


Ini je hasil tangkapan untuk book fair kali ini 









Buku 1 HARI 1 RESEPI....Most wanted yooo! hahaha..i got it...for my own satisfaction! n i bought it for two...one for me..one for kak jehan...tak sabar nak explore buku resepi ni...jgn tak masak sudah la...sonok bace je...praktiknye tak...ekekeke...

Okay, tu je cite arini...Bye2


No comments: