Klik!!!

Friday, May 31, 2013

Dating Dengan Miss I-me~



Hye semua, Assalamualaikum, salam jumaat...


Bnde ni dah lme jadi...tp mcm bese la, ble free bru dpt update. Cuti sekolah la katakan, even budak sekolah je yg cuti...aku pon nk le cuti jugak...ekekekeke...


Dating ngn cik i-me ni mse dia dtg KL, wedding linda ritu, blek dr wedding, bawak aimi blek umah jap, pastu ptg tu ktorg pg KL Festival City, lgpon aku pon x pnh pegi, so same2 la jadi first timer kan.


Activity kat sane....ktorg jln2, window shopping pastu ape lg, msuk Superstar, karok la ape lg. hik3


Then aimi request nak mkn kt Kg Baru. Hok aloh, aku ni nama je dok KL, tp jln kt KL tu mne aku taw, muahahaha...tp demi aimi, aku gagahkan jugek cari Kg Baru tu. Sesat jgn cakap la...hahahaha...bape kali lalu jalan yg same. Dah le Kg Baru tu jalan dia pening. Sampai da surrender la kn nk cri kedai makan aimi nk tu...ttbe da nk kua dr kg baru tu...nmpk plak kedai makan tu kt tepi jalan. Selalu cm tu taw. Aku tahu Allah tak penah hampakan hamba2 nye yg telah berusaha...betul tak? hihi




Nama restoren SUKHUMVIT. Before datang tu ktorg gugel dulu nama restoren ni tapi yg banyak kuar nama restoren ni nama tempat kt Thailand,  So myb nme restoren diambil sempena dengan nama tmpt kt Thai.


To Aimi Rasyidah, Tq miss i-me spend time ngn i. Bes sgt2...aku pon da cam jakun dapat tgk KL mlm2....cantik wooo....nape aku jakun, aku tak penah kua mlm, bahaya mak aku kata. ekekekeke. Ok bai!

No comments: