Klik!!!

Wednesday, October 16, 2013

Assalamualaikum kawan2 :)





Lame rase nye x update blog, last update last ramadan aritu...lbey kurang dlm 4 bulan tak update. Mmg x update tp ari2 aku jengah blog kesayangan aku ni. Mana2 yg komen (mostly pasal kek batik) mmg aku reply.


Nak kata bz, x bz sgt actually. Cme mood malas menguasai diri. Muahahaha...pemaleh upenye aku ni. Lately ni byk kje2 yg tak disangka-sangka datang. Plus aku da tukar keje baru, stat puasa aritu.

Nak taw keje baru aku? mcm bese la...bes sgt2...keje aku mana ade tak best..ekekeke...tak sia2 ayah aku paksa amek accounting dlu..maceh abah :D (sarcastic)


So mggu ni plan nak tgk INSIDIOUS Chapter 2. Korang da tgk ke blom? agak2 best mcm yg first tak? hik3. Aku ni suke jgk la tgk2 cite mcm ni, sinister, possession, insidious n lain2...cme the conjuring je x dpt tgk lg. Kompem jerit satu panggung..terkezut2 mmg tak bole dielakkan kalau tgk cite gini. 


Lg 2 ari je nak kje...pastu cuti Sabtu Ahad...bahagianye...cepat la Jumaat...eh? hahaha


Note : Nanti nak update story kua ngn miss i~me, anis n pikok...harap2 x malas nk update..ekekeke