Klik!!!

Saturday, January 11, 2014

FAMILY DAY HJ AMAN~





Mmg enjoy habes and mission accomplished. Mastermind adib n the rest yg cousin2 ni plan the family day. Disebabkn we all plan a month before so x byk choice tmpt yg kt nk plh. For the first time we choice the nearest place sbb mostly family came from KL and tampin so kt plh PD. 


Even PD byk hotel, resort, apartment and etc, byk yg da full . Kalau boleh kami nk la satu family satu umh. Mcm aku ni dgn famili along aku lg, atleast kne cri apartment yg ade 2 or 3 bilik. Last2 yg available COCOBAY RESORT. Omg, sape2 yg nk cri tmpt honeymoon tu mmg ak x recommend la ddk kt situ. Kalau korg just nk buat tmpt utk tdo, ok la. Facilities semua hancur. Aku rse mcm msk umh yg x di maintain.


Lupekan pasal apartment tu. So event ni 2 ari satu mlm. Mlm tu kami buat BBQ, da arrange famili ni bwk ape, mcm famili ak kne readykan brg2 utk BBQ. 


Esok nye kami bersukaneka kt teluk kemang..mmg heaven and semuanye bg kerjasama yg sgt bgs. Next year bole buat lg! 


 Time ni semua da setel, bergmbr lps pnt bersukaneka..



Haha, kami bkn juara tp ade kami kesah...tp, thn ni kt kasi menang

 

ni kt dpn apartment, nme apartment x pntg msk dlm pic, yg pntg org2 dlm pic ni...gituuu

 

 Aku memula nk la nek banana boat ni, tp pk nnt kne campak dlm air, tros cancel nk join...bese la, i kn x suke main air..hik3


 Haha, spotted adam...excited nauuu :D

 
 Ok, ni le blue team yg menang, y bother y bother y bother...semua main tipu, eh? haha



Red team plak semua comel2...cuteness overload. Ko hado?? :p

 

Time ni nk start game yg first, pass getah tru straw...tangan x bole pgg getah tu...lawak giler ble tgk memasing dok pass getah tu...Epic woi!



Ade byk lg pic tp mls pulak nk upload...tp before smpi PD ritu, kami singgah muzium tentera kt PD. sape pnh pg? not bad jgk la, rse mcm nk pg perang2 plak nmpk kete kebal. Ade la jgk nmpk abg2 kebal dlm muzium tu. hehehe...







Yg plg excited ofkos la akmal, happy giler kot even cuaca panas yg amat.



  Sengih je budak kecik ni..hehe



 Haaa...yg ni dia x mampu nk sengih...muka tu mmg cuak giler...tp tiger ni mmg besar...aku rse ni real pny...dia awet kn.


Ok semua, nk msk tdo...esok smbg update lg..nite2~

ENTRY 2013 TP 2014 BRU NK HAPDEETTT...ceitt



Dasyat nau tajuk entry kali ni...ape plak x dasyat kn...cite da basi kot tp nk jgk update sbb ritu da jnji nk cite. eh, aku jnji ngn sape ni? (why bother why bother why bother) ahaks! pengaruh tgk masterchef la ni. Semua slh DIVA AA. Kau ado??


So last entry aku jnji nk update pasal dating ngn miss aimi. Mesti korg nk taw kn apesal la aku suke sgt dating ngn miss aimi ni, mcm la xdo org lain, atau pon... ko ni da knp dating ngn pompuan...hahaha.eh, actually miss aimi ni one of my best buddy taw! sape2 yg nak tackle miss aimi aku alu2 kn sbb miss aimi sgt la baik dan baik dan mmg baik la. 


Cube teka ktorg dating kt mne...ktorg dating kattttt...teeettt...hik3...actually aku pg mlke semata2 untuk celebrate bday miss aimi. Aimi, u better nanges skrg if u bce pengakuan berani mati i ni...hahaha. tp celebrate 1 week before sbb aku x free. bese la, ujg2 thn kn rmi nau yg nk kawen kn..


Kalau jmpe aimi aktiviti ktorg x lain x bkn...karok laaa...hahaha...best woo karok ngn aimi..ak rse mcm nyanyi dgn superstar je...x cye? hahaha...kne percaya ok...ktorg nyanyi superstar pon bole nanges dgr...wuwuwuwuwu :p





Aimi yg comel..hik3..time ni aimi tgh nyanyi lagu ape ntah..sje close up kt muke dia time tgh nyanyi ni..



Lupe plak nk bgtw, aku pg mlke dgn my partner...cm bese la...pikok kn..tp mse kua ngn aimi ni pikok stay kt hotel dgn mak dia..so ak kua berdua je dgn aimi...haish~ rindu nye kt mlke..rse mcm coconut shake dok memanggil ak la ni..



 
Ni la pikok...comel je...single lg...sape yg single jgk tu bole la hantar form. hik3



After karok, we are having our tea time and celebrate bday aimi kt secret recipe. Nyaman~



 Pic ni yg menipu ke...ke aku yg mmg kembang semamgkuk...ahhhh..y bother y bother y bother..




 Bday gurl...btw red velvet secret recipe sdp gilerrrrr...



Yg ni pon sebok nk bergmbr dgn kek...ekekeke.

 

Eh, dia ni lg..nmpk nau lapar sgt smpi pinggan pon nk mkn..wakakaka.


Ok, habes pasal bday treat, so just nk share pic mse raye aritu. Kami balik hari je sbb abah kje esok nye tu...tp still smpt nk bergambar dgn cousins and sedara2 kn. 








Jmpe lg...bai!