Klik!!!

Saturday, January 11, 2014

ENTRY 2013 TP 2014 BRU NK HAPDEETTT...ceitt



Dasyat nau tajuk entry kali ni...ape plak x dasyat kn...cite da basi kot tp nk jgk update sbb ritu da jnji nk cite. eh, aku jnji ngn sape ni? (why bother why bother why bother) ahaks! pengaruh tgk masterchef la ni. Semua slh DIVA AA. Kau ado??


So last entry aku jnji nk update pasal dating ngn miss aimi. Mesti korg nk taw kn apesal la aku suke sgt dating ngn miss aimi ni, mcm la xdo org lain, atau pon... ko ni da knp dating ngn pompuan...hahaha.eh, actually miss aimi ni one of my best buddy taw! sape2 yg nak tackle miss aimi aku alu2 kn sbb miss aimi sgt la baik dan baik dan mmg baik la. 


Cube teka ktorg dating kt mne...ktorg dating kattttt...teeettt...hik3...actually aku pg mlke semata2 untuk celebrate bday miss aimi. Aimi, u better nanges skrg if u bce pengakuan berani mati i ni...hahaha. tp celebrate 1 week before sbb aku x free. bese la, ujg2 thn kn rmi nau yg nk kawen kn..


Kalau jmpe aimi aktiviti ktorg x lain x bkn...karok laaa...hahaha...best woo karok ngn aimi..ak rse mcm nyanyi dgn superstar je...x cye? hahaha...kne percaya ok...ktorg nyanyi superstar pon bole nanges dgr...wuwuwuwuwu :p





Aimi yg comel..hik3..time ni aimi tgh nyanyi lagu ape ntah..sje close up kt muke dia time tgh nyanyi ni..



Lupe plak nk bgtw, aku pg mlke dgn my partner...cm bese la...pikok kn..tp mse kua ngn aimi ni pikok stay kt hotel dgn mak dia..so ak kua berdua je dgn aimi...haish~ rindu nye kt mlke..rse mcm coconut shake dok memanggil ak la ni..



 
Ni la pikok...comel je...single lg...sape yg single jgk tu bole la hantar form. hik3



After karok, we are having our tea time and celebrate bday aimi kt secret recipe. Nyaman~



 Pic ni yg menipu ke...ke aku yg mmg kembang semamgkuk...ahhhh..y bother y bother y bother..




 Bday gurl...btw red velvet secret recipe sdp gilerrrrr...



Yg ni pon sebok nk bergmbr dgn kek...ekekeke.

 

Eh, dia ni lg..nmpk nau lapar sgt smpi pinggan pon nk mkn..wakakaka.


Ok, habes pasal bday treat, so just nk share pic mse raye aritu. Kami balik hari je sbb abah kje esok nye tu...tp still smpt nk bergambar dgn cousins and sedara2 kn. 








Jmpe lg...bai!


No comments: